We store data about your usage in cookies. By continuing to browse the site, you are agreeing to this

Cookie policy

Dermaroller Body Products

0 products
Sort by rank
We couldn't find any products that match your current filtering.

We couldn't find any products that match your current filtering.

Related store offers

Dermaroller Hyaluroic Acid 0,35percent Vial 1,5ml, 1 Pack (1 x 30 pieces)

Dermaroller Hyaluroic Acid 0,35percent Vial 1,5ml, 1 Pack (1 x 30 pieces)

Dermaroller Hyaluronic acid Antiaging treatment Dermaroller Hyaluronic Acid is an original product Dermaroller. Indicated in antiaging treatment of the face, neck and décolleté. Pack of 30 vials of 1.5 ml. To increase the production of collagen and elastin in the skin. One vial each night for 30 days and if possible for two, three times a week to use the dermaroller HC 902 (ex-C8) before applying the product on the skin, or if you do not have a HC 902 is always recommended to make a scrub before application once a week. (Non-commercial scrubs and also available online might be okay). Not only hyaluronic acid. one vial contains: UREA, smoothing the stratum corneum. TOCOPHEROL acetate, place a strong action against free radicals. ALLATOINA, feature soothing and restorative. Retinyl PALMINATO, has an important antioxidant function Non-greasy and non-staining. -parabenfree * No animal testing. 100% natural. Format Ampoules of 1.5 ml.

£48.22

Free shipping

Amazon.co.uk Logotype
Dermaroller lipopeptide Vitamin A

Dermaroller lipopeptide Vitamin A

Lipopeptide med A-vitamin Dermaroller Lipopeptide med A-vitamin fra New Natural Line er en fugtigheds serum udviklet til at booste huden om natten. Indholdet af aktive ingredienser og antioxidanter giver næring til huden og understøtter hudens celle reparation og cellefornyelse. Lipopeptide med A-vitamin reducerer ældningstegn, men anbefales også til solskadet hud, rygerhud, uren hud og hud med store porer. Efter få ugers regelmæssig brug af Dermaroller Lipopeptide med A-vitamin ses en markant forbedring af hudens udseende. Fordele Fugtgivende Stimulerer celle reparation og kollagenproduktion Forbedrer hud strukturen Kan reducere fine rynker og forbedre hudens elasticitet Drøj i brug Anvendelse Brug Lipopeptide med A-vitamin på rengjort hud om aftenen og efter rulning med Home Care Dermaroller Ryst flasken før brug Påfør et tyndt lag serum, og massér det blidt ind i huden. Undgå direkte kontakt med øjnene. Undgå direkte sollys efter påføring på grund af det koncentrerede indhold af A-vitamin. Lipopeptide med A-vitamin er specielt udviklet til brug i forbindelse med Dermaroller Home Care behandlinger og er en del af vores Home Care Kit. Indhold: 30 ml

£66.58

Delivery unknown

Miinto Logotype
Dermaroller Hyal C

Dermaroller Hyal C

Dermaroller Hyal C er en serum med hyaluronsyre og C-vitamin, der kan bruges morgen og aften, som en del af den daglige hudpleje. C-vitamin bidrager til dannelse af kollagen og er en kraftig antioxidant, der beskytter mod frie radikaler. Som vores øvrige produkter med hyaluronsyre har denne serum et højt indhold af den aktive ingrediens hyaluron og proteinerne collagen og elastin, som alle forekommer naturligt i huden, men mindskes med alderen. Regelmæssig brug af Hyal C modvirker tør hud, reducerer rynker, alderspletter og hyperpigmentering og tilfører masser af fugt. Huden bliver mere fast og vital. Dermaroller Hyal C anbefales især til anti-ageing hudpleje, solskadet hud og rygerhud. Fordele Reducerer fugttab i huden Beskytter mod frie radikaler Bidrager til dannelse af kollagen Kan reducere rynker Modvirker alderspletter og hyperpigmentering Giver en frisk og strålende hud Anvendelse Anvendes morgen og aften Rens ansigt og hals Påfør et tyndt lag serum Fortsæt med dag- eller natcreme Undgå kontakt med øjnene 30 ml dispenser

£61.14

Delivery unknown

Miinto Logotype
Dermaroller Hyaluronic Acid

Dermaroller Hyaluronic Acid

Dermaroller Hyaluronsyre er en serum med et højt indhold af den aktive ingrediens hyaluron og proteinerne collagen og elastin, som alle forekommer naturligt i huden, men mindskes med alderen. Regelmæssig brug af hyaluronsyre giver masser af fugt og modvirker rynker og tør hud Huden virker mere fast og vital. Dermaroller Hyaluronsyre anbefales især til anti-ageing hudpleje, solskadet hud og ryger hud samt som boost efter rulning med Home Care Dermaroller. Fordele Binder fugten i huden Styrker hudens bindevæv og gør huden fastere Kan reducere fine linjer og rynker Giver huden et friskt og ungdommeligt udseende Anvendelse Kan med fordel anvendes morgen og aften samt efter rulning med Home Care Dermaroller Rens ansigt og hals Påfør et tyndt lag hyaluronserum og massér den blidt ind i huden Undgå direkte kontakt med øjnene Indhold: Hyaluronsyre 0,35 % serum i en praktisk 30 ml dispenser. Fås også som ampuller.

£66.58

Delivery unknown

Miinto Logotype
Dermaroller / Skin Roller DRS50 0.5 mm.

Dermaroller / Skin Roller DRS50 0.5 mm.

DERMAROLLER TIL ANSIGTET UNIQ Dermaroller DRS50 er en skånsom rulle, der synligt forbedrer hudens struktur og udseende. Rullen, som også er kendt under navnet Skin roller, giver en smertefri behandling, der sætter gang i hudens celle- og kollagenproduktion. Rullen reducerer derved ar, rynker, pigmentpletter og fine linjer samt fremmer optagelsen af hudplejeprodukter med op til 100%. Rullen er primært velegnet til brug i ansigtet, på halsen og brystet. Dermaroller DRS50 er udstyret med 540 ultratynde mikronåle med en længde på 0.5 mm. De fine titaniumnåle penetrerer hudens overflade uden at nå de overfladiske nerveenheder, hvilket gør behandlingen fuldstændig smertefri. Når nålene rammer huden, fjernes døde hudceller, og huden går i gang med at regenerere sig selv på det behandlede område. Et positivt resultat vil kunne ses efter kun ganske få behandlinger. FOR VELPLEJET HUD Ønsker du at forbedre din hudstruktur, er Dermaroller DRS50 fra UNIQ det perfekte valg for dig. Den virksomme dermaroller mindsker rynker og fine linjer i din hud samt sikrer, at dine hudplejeprodukter optages mere effektivt. Før din UNIQ Dermaroller DRS50 blidt over det område, du ønsker at behandle. Før rullen i forskellige retninger uden at trykke den ind i huden, og undgå sarte områder som øjenlåg og læber. Afslut med en plejende ansigtscreme. Rullen kan anvendes dagligt, men vi anbefaler en ugentlig hviledag. Hold din dermaroller ren og steril ved at rense den med klorhexidin efter brug. NB! Der kan opstå en kildrende fornemmelse under brug, og huden kan ske at være lidt rød og irriteret efter behandlingen.

£22.12

Delivery unknown

Billigvoks.dk

Dermaroller / Skin Roller DRS200 2.0 mm.

Dermaroller / Skin Roller DRS200 2.0 mm.

DERMAROLLER TIL KROPPEN UNIQ Dermaroller DRS200 er en skånsom anti-age rulle, der synligt forbedrer hudens struktur og udseende. Rullen, som også er kendt under navnet Skin roller, giver en smertefri behandling, der sætter gang i hudens celleproduktion. DSR200 er primært velegnet til brug på kroppen, hvor den reducerer dybe ar, cellulitis og strækmærker samt virker opstrammende. Dermaroller DRS200 er udstyret med 540 ultratynde mikronåle med en længde på 2.0 mm. De fine titaniumnåle penetrerer hudens overflade uden at nå de overfladiske nerveenheder, hvilket gør behandlingen fuldstændig smertefri. Når nålene rammer huden, fjernes de døde hudceller, og huden går i gang med at regenerere sig selv på det behandlede område. Et positivt resultat vil kunne ses efter kun ganske få behandlinger. FOR FORNYET OG FORYNGET HUD Ønsker du at forbedre din hudstruktur, er Dermaroller DRS200 fra UNIQ det perfekte valg for dig. Den virksomme dermaroller mindsker ujævnheder i din hud, så du efterlades med et ungdommeligt og ensartet resultat. Før din UNIQ Dermaroller DRS200 blidt over det område, du ønsker at behandle. Før rullen i forskellige retninger uden at trykke den ind i huden. Afslut med en plejende creme. Rullen kan anvendes 2-3 gange om ugen. Hold din dermaroller ren og steril ved at rense den med klorhexidin efter brug. NB! Der kan opstå en kildrende fornemmelse under brug, og huden kan ske at være lidt rød og irriteret efter behandlingen.

£22.12

Delivery unknown

Billigvoks.dk

Dermaroller / Skinroller DRS300 3.0 mm.

Dermaroller / Skinroller DRS300 3.0 mm.

DERMAROLLER TIL KROPPEN UNIQ Dermaroller DRS300 er en skånsom anti-age rulle, der synligt forbedrer hudens struktur og udseende. Rullen, som også er kendt under navnet skinroller, giver en smertefri behandling, der sætter gang i hudens celleproduktion. DSR300 er primært velegnet til brug på kroppen, hvor der reducerer dybe ar, cellulitis og strækmærker, samt virker opstrammende på huden. Dermaroller DSR100 er udstyret med 540 ultratynde mikronåle med en længde på 3.0 mm. De fine titaniumnåle penetrerer hudens overflade uden at nå de overfladiske nerveenheder, hvilket gør behandling smertefri. Når nålene rammer huden, fjernes de døde hudceller, og huden går i gang med at regenerere sig selv på de behandlede områder. Et positivt resultat vil kunne ses efter kun ganske få behandlinger. FOR FORNYET OG FORYNGET HUD Ønsker du at forbedre din hudstruktur, er Dermaroller DRS300 fra UNIQ det perfekte valg for dig. Den virksomme dermaroller mindsker ujævnheder i din hud, så du efterlades med et ungdommeligt og ensartet resultat. Før din UNIQ Dermaroller DRS300 blidt over det område, du ønsker at behandle. Før rullen i forskellige retninger uden at trykke den ind i huden. Afslut med en plejende creme. Rullen kan anvendes 2-3 gange om ugen. Hold din dermaroller ren og steril ved at rense den med klorhexidin efter brug. NB! Der kan opstå en kildrende fornemmelse under brug, og huden kan ske at være lidt rød og irriteret efter behandlingen.

£22.12

Delivery unknown

Billigvoks.dk

Dermaroller / Skin Roller DRS25 0.25 mm.

Dermaroller / Skin Roller DRS25 0.25 mm.

DERMAROLLER TIL ANSIGTET UNIQ Dermaroller DRS25 er en skånsom rulle, der synligt forbedrer hudens struktur og udseende. Rullen, som også er kendt under navnet Skin roller, giver en smertefri behandling, der sætter gang i hudens celle- og kollagenproduktion. DRS25 er særligt god til akne, mindre ar, fine linjer og rynker i huden og fremmer desuden optagelsen af hudplejeprodukter med op til 100%. Rullen er primært velegnet til brug i ansigtet, på halsen og brystet, men kan også bruges på følsomme huddele som fødder og knæled. Dermaroller DRS25 er udstyret med 540 ultratynde mikronåle med en længde på 0.25 mm. De fine titaniumnåle penetrerer hudens overflade uden at nå de overfladiske nerveenheder, hvilket gør behandlingen fuldstændig smertefri. Når nålene rammer huden, fjernes døde hudceller, og huden går i gang med at regenerere sig selv på det behandlede område. Et positivt resultat vil kunne ses efter kun ganske få behandlinger. FOR VELPLEJET HUD Ønsker du at forbedre din hudstruktur, er Dermaroller DRS25 fra UNIQ det perfekte valg for dig. Den virksomme dermaroller reducerer urenheder, fine linjer og rynker i din hud samt sikrer, at dine hudplejeprodukter optages mere effektivt. Før din UNIQ Dermaroller DRS25 blidt over det område, du ønsker at behandle. Før rullen i forskellige retninger uden at trykke den ind i huden, og undgå sarte områder som øjenlåg og læber. Afslut med en plejende ansigtscreme. Rullen kan anvendes dagligt, men vi anbefaler en ugentlig hviledag. Hold din dermaroller ren og steril ved at rense den med klorhexidin efter brug. NB! Der kan opstå en kildrende fornemmelse under brug, og huden kan ske at være lidt rød og irriteret efter behandlingen.

£22.12

Delivery unknown

Billigvoks.dk

Dermaroller / Skinroller DRS100 1.0 mm.

Dermaroller / Skinroller DRS100 1.0 mm.

DERMAROLLER TIL ANSIGT OG KROP UNIQ Dermaroller DRS100 er en skånsom anti-age rulle, der synligt forbedrer hudens struktur og udseende. Rullen, som også er kendt under navnet skinroller, giver en smertefri behandling, der sætter gang i hudens celleproduktion. DSR100 er primært velegnet til brug i ansigtet og på kroppen, hvor der reduceres dybe ar, cellulitis og strækmærker, samt virker opstrammende på huden. Dermaroller DSR100 er udstyret med 540 ultratynde mikronåle med en længde på 1.0 mm. De fine titaniumnåle penetrerer hudens overflade uden at nå de overfladiske nerveenheder, hvilket gør behandling smertefri. Når nålene rammer huden, fjernes de døde hudceller, og huden går i gang med at regenerere sig selv på de behandlede områder. Et positivt resultat vil kunne ses efter kun ganske få behandlinger. FOR FORNYET OG FORYNGET HUD Ønsker du at forbedre din hudstruktur, er Dermaroller DRS100 fra UNIQ det perfekte valg for dig. Den virksomme dermaroller mindsker ujævnheder i din hud, så du efterlades med et ungdommeligt og ensartet resultat. Før din UNIQ Dermaroller DRS100 blidt over det område, du ønsker at behandle. Før rullen i forskellige retninger uden at trykke den ind i huden. Afslut med en plejende creme. Rullen kan anvendes 2-3 gange om ugen. Hold din dermaroller ren og steril ved at rense den med klorhexidin efter brug. NB! Der kan opstå en kildrende fornemmelse under brug, og huden kan ske at være lidt rød og irriteret efter behandlingen.

£22.12

Delivery unknown

Billigvoks.dk

Dermaroller Homekit

Dermaroller Homekit

Dermaroller™ Home Care (hjemmerulle) er baseret på teknikken micro-needling. Hovedet på rullen består af 162 mikronåle med en nålelængde på 0,2 mm. Dermaroller™ Home Care er udviklet til hjemmebrug. I langt de fleste tilfælde er behandling med Dermaroller smertefri. Det skyldes, at de ultrafine nåle kun laver mikroskopiske huller i huden øverste lag, epidemis (overhuden), og når således ikke de overfladiske nervesensorer, som ligger i hudens næste lag, dermis (læderhuden). Dermaroller™ Home Care stimulerer cellefornyelsen i epidemis og ”narrer” huden til at tro, at der er sket en skade, så en helingsproces går i gang. Således boostes hudens regenereringsproces og cellefornyelse og tykkelsen af epidemis øges. Ved regelmæssig brug af hjemmerullen (1-3 gange om ugen) vil huden komme til at fremstå glattere, mere jævn og blødere samtidig med at rynker og fine linjer reduceres. Dermaroller™ Home Care kan anvendes til ansigt, hals, decolleté og hænder og anbefales til alle hudtyper. Fordele Giver huden mere vitalitet og glød Reducerer finere linjer Reducerer hudens porer Akneudbrud mindskes Anvendelse Om aftenen, 1-3 gange om ugen Opbevar altid rullen i sin originale æske Efterbehandling Lipopetide med A-Vitamin Dermaroller™ Hyaluron Mask Moisturizer Anvend aldrig Dermaroller™ på akne i udbrud, eksem, sår, irriteret eller solskoldet hud. Vejledning: Home Care Dermaroller® De første 2 uger,hvor du behandler med Home Care Dermaroller®, ruller du 1 – 2 gangepr. uge om aftenen. Start behandlingen langsomt og forsigtigt. Øg derefter til 2-4 behandlinger pr. uge om aftenen. Hvis huden bliver en smule rød, vil detforsvinde i løbet af en dag eller to. Home Care Dermaroller® kan anvendes til at rulle på ansigt, hals og bryst. Nålenes holdbarhedafhænger af størrelse på området, der rulles. Ved rulning af ansigt 2-3 gangeugentligt holder nålene ca. 9 måneder – rulles ansigt, hals og bryst holdernålene ca. 6-7 måneder. Husk at sløve nåleskader huden! Sådan anvendes Home Care Derma...

£188.86

Delivery unknown

Miinto Logotype
Dermaroller Moisturizer Ace

Dermaroller Moisturizer Ace

Dermaroller New Natural Line Moisturizer er en let og effektiv fugtighedscreme med A, C og E-vitamin til den daglige hudpleje. Den virker beroligende, reparerende, helende og styrkende og fugter huden i de dybere hudlag ved regelmæssig brug. Dermaroller Moisturizer kan anvendes til alle hudtyper. Specielt velegnet til tør og dehydreret hud, irriteret hud, uren hud og grovere hud med store porer. Fordele Fremmer cellefornyelsen og øger fugtighedsbindingen i de dybere hudlag Indeholder mandel-, tidsel- og jojobaolie samt hyaluronsyre Drøj i brug Anvendelse Kan med fordel anvendes morgen og aften samt efter rulning med Home Care Dermaroller Rens ansigt og hals Påfør et tyndt lag Moisturizer Undgå direkte kontakt med øjnene Indhold: 50 ml dispenser.

£66.58

Delivery unknown

Miinto Logotype
Elin Nilsson·Category manager Skincare